2019 eseményei

*** minden hÓnap utolsó szerdájA ***
** MÁJus - Szeptember **

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Csatlakozzatok hozzánk egy kávéra vagy üdítőre.
Szóljatok mindenkinek és csak gyertek.
GOOD VIBES ONLY!


HELYSZÍNEK

2 héttel az esemény előtt
értesítjük a helyszínt AZ
INSTAGRAM & FACEBOOK Oldalainkon.


SZERDA | MÁJUS 29 | 20-22H
SzEzon kezdés


SZERDA | JÚNIUS 26 | 20-22H


SZERDA | JULIUS 31 | 20-22H


SZERDA | AUGUSZTUS 28 | 20-22H


SZERDA | SZEPTEMBER 25 | 20-22H
SZEZON ZÁrásTovábbi információ #TheMotoSocialBUDAPEST

Közösség és bajtársiasság építő célunkat szem előtt tartva összeálltunk a The Cafe Club Budapest és a Kiss Off Society csapatával, hogy Magyarországon, azon belül Budapesten is elkezdjük a The Moto Social eseménysorozatot. A csapat tagjai Török Geri, Mátravölgyi Vivien és Csordás Ádám, akikkel közösen indítjuk be 2018 májusában a #TheMotoSocialBUDAPEST-et. Már nagyon várjuk, hogy szemtanúi lehessünk a budapesti közösség kialakulásának és fejlődésének a havonta megrendezésre kerülő eseményeinken.

AZ EMBEREK A FONTOSAK.
A MOTOROZÁS CSAK KAPOCS.

A víziónk a #TheMotoSocialBUDAPEST-tel ugyanaz, mint a többi városban: közösség és bajtársiasság építés. A kezdetektől fogva egy olyan eseménysorozat megalkotásán dolgozunk, amiben nagyobb szerepet kapnak az emberek, mint a motorok. A találkozók célja, hogy a résztvevők jól érezzék magukat és kapcsolatokat építsenek. Azt szeretnénk ha az eseményeink közelebb hoznák az embereket egymáshoz a nagyvárosokban. A torontoi TheMotoSocial-t 2013-ban kezdtük, és azóta rengetek barátság kialakulásának lehettünk szemtanúi és ugyanezt szeretnék látni a többi városban is, így Budapesten is.


Geri, VIVIEN & ÁDÁM

#themotosociALBUDAPEST HÁZIGAZDÁI

Photo by  Monica Semergiu

GERI

Geri vagyok, a The Cafe Club Budapest alapítója, ami egy motoros klub a kávé szerelmeseinek. A motorozás iránti érdeklődés családi vonás, mivel már dédnagyapám is motorozott, de főleg apukámnak köszönhetem ezt a bekattanást. Amikor megvettem az első motoromat nem igazán volt kivel motorozni, ezért is kezdtem el egy közösség kiépítését. A közösségi médián keresztül mára már rengeteg hasonló helyzetben lévő embert sikerült elérni és számos barátság kötődött a “klubon” belül. Viktort és a The Moto Socialt is az Instagramon keresztül “ismertem meg”. Amikor épp nem motoron ülök filterkávé receptekről beszélgetek helyi kávézók baristáival, vagy forgatási helyszíneken rohangálok. Remélem, hogy a The Moto Social még több embert fog összehozni Budapesten és új barátságok kötődnek.

Geri PARIPÁJA

Geri's Ride | TheMotoSocialBUDAPEST

VIVIEN

Egy olyan lány vagyok, aki szeret kilépni a komfortzónájából és utazásai során próbálja felfedezni önmagát. Már gyermekkorom óta szerettem a motorokat, de az igazi támogatást és ösztönzést, hogy el is kezdjem a saját utamat járni a barátomtól kaptam. A Kiss Off Society-nek vagyok a társalapítója, célunk, hogy összekapcsoljuk a hasonló gondolkodású lányokat akik élményeiket és tapasztalataikat, úgy, mint motorozás, szörfözés, deszkázás, csúszásaik és egyéb felszabadító élményeik során szereztek. Ezeken túl pedig bar manager vagyok egy Budapesti étteremben. A #TheMotoSocialBUDAPEST remélem elősegíti, hogy fiuk és lányok felfedezzék kalandos énjeiket ebben a barátságos közösségben.

 

VIVIEN PARIPÁJA

Vivien's Ride | TheMotoSocialBUDAPEST

ÁDÁM

Teljesállásban barista, félállában fotográfus, gasztronómia imádó és én vagyok a kakukktojás, mert biciklista vagyok. 2010 óta élek Budapesten és az első pillanattól bele szerettem a városba. Imádom a város nyüzsgését, ahogyan az emberek megismerik egymást a kávén, a gasztronómián és a motorokon keresztül. Ez egy óriási közösség és szeretném ezt a közösséget jobbá tenni egy szerethetőbb városért. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni velük, mert mindenkinek van egy története. 

 

ÁDÁM PARIPÁJA

Ádám's Ride | TheMotoSocialBUDAPEST
 
 
 

+ #TheMotoSociaL BLOG